Kinderdagverblijf het Elfenbos

Kinderdagverblijf het Elfenbos is een Kleuterschool gelegen aan Hanenburglaan 397 in Den Haag.

Het Elfenbos is een kleinschalig kinderdagverblijf in Den Haag. Ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.00 uur. Het kinderdagverblijf werkt met een vast team van leidsters, waarvan de meeste al sinds de start in 2007 werkzaam zijn. Op de website van Het Elfenbos is meer informatie te vinden over het kinderdagverblijf. Mocht er na het bekijken van de website nog vragen zijn, dan kunnen deze gesteld worden via contactgegevens op de website. Het Elfenbos heet ouders graag welkom om een kijkje te komen nemen bij de opvang.

Meer informatie over Kinderdagverblijf het Elfenbos in Den Haag

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Haag? Bij Kinderdagverblijf het Elfenbos kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf het Elfenbos geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf het Elfenbos is een Kinderopvang gelegen aan Hanenburglaan 397 in Den Haag. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Haag je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf het Elfenbos in Den Haag

Wil je weten wat Kinderdagverblijf het Elfenbos te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf het Elfenbos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf het Elfenbos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf het Elfenbos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf het Elfenbos

Bezoekers bekeken ook