Stichting Kinderdagverblijf Het Marsepeintje

Stichting Kinderdagverblijf Het Marsepeintje is een Kinderdagopvang gelegen aan Marcusstraat 52-A in Amsterdam.

Het Marsepeintje is een kinderdagverblijf gevestigd in een oud schoolgebouw in de Marcusstraat in Amsterdam. Het kinderdagverblijf heeft een baby-dreumesgroep en een dreumes-peutergroep, met respectievelijk maximaal 12 en 8 kinderen. De kinderen worden begeleid door een team van goed opgeleide medewerkers. Veiligheid, vertrouwen, experimenten en waardering zijn belangrijke waarden binnen het kinderdagverblijf. Geïnteresseerden worden aangeraden om meerdere crèches te bekijken voordat ze een keuze maken. Het Marsepeintje heeft momenteel een plaats beschikbaar voor een kind van 1 jaar op woensdag, donderdag en vrijdag. Er wordt gezocht naar nieuwe collega's en geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Femke. Op de website is meer informatie te vinden over het team en de visie van Het Marsepeintje.

Meer informatie over Stichting Kinderdagverblijf Het Marsepeintje in Amsterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Amsterdam? Bij Stichting Kinderdagverblijf Het Marsepeintje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Stichting Kinderdagverblijf Het Marsepeintje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Stichting Kinderdagverblijf Het Marsepeintje is een Kinderopvang gelegen aan Marcusstraat 52-A in Amsterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Amsterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Stichting Kinderdagverblijf Het Marsepeintje in Amsterdam

Wil je weten wat Stichting Kinderdagverblijf Het Marsepeintje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Stichting Kinderdagverblijf Het Marsepeintje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Kinderdagverblijf Het Marsepeintje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Kinderdagverblijf Het Marsepeintje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Stichting Kinderdagverblijf Het Marsepeintje

Bezoekers bekeken ook