Agrarisch kinderdagverblijf Betsie Boe

Agrarisch kinderdagverblijf Betsie Boe is een Kleuterschool gelegen aan Mosbroekseweg 4 in Waalre.

Betsie Boe is een agrarische kinderopvang in Waalre waar kinderen van 0 tot 12 jaar worden opgevangen. De opvang vindt plaats op een boerderij, omringd door rust, ruimte, natuur en dieren. Kinderen zullen spelenderwijs de natuur ervaren door onder andere kalfjes te voeren, eieren te rapen en in de moestuin te werken. Op de boerderij zijn naast koeien ook kalfjes, paarden, kippen, geitjes, honden, poezen en kleine knaagdieren aanwezig. De kinderopvang is gevestigd in een verbouwde schuur op het erf van de boerderij en de groepen grenzen aan een ruime buitenruimte waar de kinderen kunnen spelen. Daarnaast gaan ze regelmatig het erf op om bijvoorbeeld de koeienstal te bekijken of in de moestuin te helpen.

Meer informatie over Agrarisch kinderdagverblijf Betsie Boe in Waalre

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Waalre? Bij Agrarisch kinderdagverblijf Betsie Boe kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Agrarisch kinderdagverblijf Betsie Boe geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Agrarisch kinderdagverblijf Betsie Boe is een Kinderopvang gelegen aan Mosbroekseweg 4 in Waalre. Ideaal dus als je in de omgeving van Waalre je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Agrarisch kinderdagverblijf Betsie Boe in Waalre

Wil je weten wat Agrarisch kinderdagverblijf Betsie Boe te bieden heeft? Bekijk dan de website van Agrarisch kinderdagverblijf Betsie Boe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Agrarisch kinderdagverblijf Betsie Boe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Agrarisch kinderdagverblijf Betsie Boe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Agrarisch kinderdagverblijf Betsie Boe

Bezoekers bekeken ook