Kinderdagverblijf het Hazendonkje Molenaarsgraaf

Kinderdagverblijf het Hazendonkje Molenaarsgraaf is een Kinderopvang gelegen aan Kweldamweg 3b in Molenaarsgraaf.

Het Hazendonkje is een professionele groene kinderopvang in de Alblasserwaard. Naast kinderopvang bieden ze ook de mogelijkheid voor kinderen om kennis te maken met de buitenruimte en te genieten van de natuur. De locaties van Het Hazendonkje hebben ruime binnen- en buitenverblijven met een speeltuin, zandbak, moestuin en kinderboerderij. Aanmelden voor de kinderopvang kan al tijdens de zwangerschap en er wordt vertrouwelijk met de informatie omgegaan. Het Hazendonkje voldoet aan de wettelijke eisen voor kinderopvang en is ISO-gecertificeerd. Ouders beoordelen Het Hazendonkje met een 9. Er zijn vestigingen in Molenaarsgraaf en Schelluinen, waar kinderen opgroeien in een natuurlijke en veilige omgeving. De kosten voor kinderopvang bij Het Hazendonkje worden deels vergoed door Belastingdienst Toeslagen. Gemiddeld kost kinderopvang bij Het Hazendonkje minder dan €2 per uur.

Meer informatie over Kinderdagverblijf het Hazendonkje Molenaarsgraaf in Molenaarsgraaf

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Molenaarsgraaf? Bij Kinderdagverblijf het Hazendonkje Molenaarsgraaf kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf het Hazendonkje Molenaarsgraaf geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf het Hazendonkje Molenaarsgraaf is een Kinderopvang gelegen aan Kweldamweg 3b in Molenaarsgraaf. Ideaal dus als je in de omgeving van Molenaarsgraaf je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf het Hazendonkje Molenaarsgraaf in Molenaarsgraaf

Wil je weten wat Kinderdagverblijf het Hazendonkje Molenaarsgraaf te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf het Hazendonkje Molenaarsgraaf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf het Hazendonkje Molenaarsgraaf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf het Hazendonkje Molenaarsgraaf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf het Hazendonkje Molenaarsgraaf

Bezoekers bekeken ook