Kinderdagverblijf De Pluktuin - Junis Kinderopvang

Kinderdagverblijf De Pluktuin - Junis Kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Joseph Haydnlaan 1 in Hazerswoude-Rijndijk.

De Pluktuin is een klein kinderdagverblijf gevestigd in openbare basisschool de Steijaert in Hazerswoude-Rijndijk. Het kinderdagverblijf heeft een eigen natuurlijke tuin waar de kinderen het hele jaar door kunnen spelen, ongeacht het weer. Binnen zijn er verschillende speelhoeken, waaronder een afgeschermde kruip- en speelplek voor de jongste kinderen. De locatie is praktisch voor ouders wiens kinderen naar de Steijaertschool gaan en biedt mogelijkheden voor samenwerkingen met de school. Voor meer informatie of een persoonlijk opvangadvies kan contact worden opgenomen met de klantenservice. Het adres van De Pluktuin is Joseph Haydnlaan 1, Hazerswoude-Rijndijk.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Pluktuin - Junis Kinderopvang in Hazerswoude-Rijndijk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Hazerswoude-Rijndijk? Bij Kinderdagverblijf De Pluktuin - Junis Kinderopvang kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Pluktuin - Junis Kinderopvang geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Pluktuin - Junis Kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Joseph Haydnlaan 1 in Hazerswoude-Rijndijk. Ideaal dus als je in de omgeving van Hazerswoude-Rijndijk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Pluktuin - Junis Kinderopvang in Hazerswoude-Rijndijk

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Pluktuin - Junis Kinderopvang te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Pluktuin - Junis Kinderopvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Pluktuin - Junis Kinderopvang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Pluktuin - Junis Kinderopvang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Pluktuin – Junis Kinderopvang

Bezoekers bekeken ook