Kinderdagverblijf OkiDo

Kinderdagverblijf OkiDo is een Hoofdkantoor gelegen aan Obrechtstraat 1 in Oss.

Kinderdagverblijf OkiDo in Oss is een veilige en flexibele plek voor kinderen. Het dagverblijf is geopend van 06:00-21:30, behalve op officiële feestdagen. Er zijn professionele en vriendelijke medewerkers die zorgen voor aandacht en ontwikkeling van de kinderen. Het dagverblijf heeft ook een bewegingsruimte voor binnen- en buitenspelen, waarbij de veiligheid en het toezicht altijd gewaarborgd zijn. Er worden thematische en methodische activiteiten georganiseerd om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren. Daarnaast wordt er gezorgd voor gezonde voeding en worden normen en waarden belangrijk gevonden. Ook wordt er aandacht besteed aan voorschoolse educatie en zijn er vacatures beschikbaar.

Meer informatie over Kinderdagverblijf OkiDo in Oss

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Oss? Bij Kinderdagverblijf OkiDo kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf OkiDo geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf OkiDo is een Kinderopvang gelegen aan Obrechtstraat 1 in Oss. Ideaal dus als je in de omgeving van Oss je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf OkiDo in Oss

Wil je weten wat Kinderdagverblijf OkiDo te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf OkiDo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf OkiDo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf OkiDo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Hoofdkantoor op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf OkiDo

Bezoekers bekeken ook