KDV Tante Pollewop

KDV Tante Pollewop is een Kinderopvang gelegen aan Helvoirtseweg 6A in Haaren.

Tante Pollewop is een kinderdagverblijf gevestigd aan de Helvoirtseweg in Haaren. Ze bieden kleinschalige kinderopvang in een huiselijke sfeer, verdeeld over 3 groepen. Er zijn 2 verticale groepen voor kinderen van 0 tot ongeveer 2,5 jaar en een peuterplein voor kinderen vanaf ongeveer 2,5 jaar tot 4 jaar. Het kinderdagverblijf heeft een grote natuurtuin waar kinderen kunnen spelen en er is voldoende parkeergelegenheid. Het doel van Tante Pollewop is om kinderen een tweede thuis te bieden en ze een verlengstuk van de thuissituatie te laten ervaren. Ze streven ernaar om een huiselijke sfeer te creëren waarin kinderen zich prettig en veilig voelen. Er wordt aandacht besteed aan de individuele ontwikkeling en behoeften van de kinderen, evenals aan het samen leven en spelen in groepsverband. Het kinderdagverblijf heeft een kort communicatielijn met ouders, waardoor er een prettig en informeel contact is. Er wordt ook informatie gegeven over het team van Tante Pollewop en het beleid van het kinderdagverblijf. Daarnaast worden er praktische zaken besproken zoals meenemen voor het kind, leidster-kindratio, oudercommissie, veiligheid en gezondheid, verzekering en klachten. Ook worden de tarieven van de verschillende opvangmogelijkheden vermeld, evenals de mogelijkheid om kinderopvangtoeslag aan te vragen. U kunt uw kind ins.

Meer informatie over KDV Tante Pollewop in Haaren

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Haaren? Bij KDV Tante Pollewop kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij KDV Tante Pollewop geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

KDV Tante Pollewop is een Kinderopvang gelegen aan Helvoirtseweg 6A in Haaren. Ideaal dus als je in de omgeving van Haaren je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

KDV Tante Pollewop in Haaren

Wil je weten wat KDV Tante Pollewop te bieden heeft? Bekijk dan de website van KDV Tante Pollewop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KDV Tante Pollewop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KDV Tante Pollewop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. KDV Tante Pollewop

Bezoekers bekeken ook