Kinderopvangcentrum Meneer Stippel

Kinderopvangcentrum Meneer Stippel is een Kinderdagopvang gelegen aan Grotestraat 244 in Drunen.

Het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang van Meneer Stippel in Drunen bieden een vertrouwde en kleinschalige opvang voor kinderen. De opvang bestaat uit 1 groep dagopvang en 1 groep buitenschoolse opvang, waardoor kinderen, ouders en medewerkers elkaar goed kennen en vertrouwd zijn. De opvang is verticaal, wat betekent dat kinderen van 3 maanden tot 4 jaar samen spelen en van elkaar kunnen leren. Het gebouw is speciaal ontworpen voor kinderopvang en biedt verschillende ruimtes, zoals een speelzaal, slaapkamer en badkamer. Het team van Meneer Stippel bestaat uit gediplomeerde pedagogisch medewerkers die veel ervaring hebben in de kinderopvang. Elk kind krijgt een mentor en de medewerkers zorgen voor een goede overdracht bij het halen en brengen van de kinderen.

Meer informatie over Kinderopvangcentrum Meneer Stippel in Drunen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Drunen? Bij Kinderopvangcentrum Meneer Stippel kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvangcentrum Meneer Stippel geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvangcentrum Meneer Stippel is een Kinderopvang gelegen aan Grotestraat 244 in Drunen. Ideaal dus als je in de omgeving van Drunen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvangcentrum Meneer Stippel in Drunen

Wil je weten wat Kinderopvangcentrum Meneer Stippel te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvangcentrum Meneer Stippel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvangcentrum Meneer Stippel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvangcentrum Meneer Stippel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvangcentrum Meneer Stippel

Bezoekers bekeken ook