Thuiskind

Thuiskind is een Kinderopvang gelegen aan Oostsingel 128 in Goes.

Oppashuis Thuiskind in Goes biedt flexibele kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Het oppashuis bevindt zich in een rustige omgeving dicht bij het centrum en werkt met groepen van maximaal 6 kinderen. Hetty Tramper is de leidster van het oppashuis en wordt ondersteund door achterwachten. Bij Oppashuis Thuiskind kunt u kiezen uit verschillende vormen van kinderopvang, waaronder hele, halve of verlengde dagopvang. Daarnaast bieden zij ook 24/7 opvang aan, dus op elk moment van de dag en elke dag van de week. Het oppashuis biedt maatwerk in kinderopvang, waarbij u niet van tevoren vaste pakketten hoeft in te kopen, maar per week of maand kunt aangeven wanneer uw kind komt. Ze houden zoveel mogelijk rekening met uw individuele wensen en streven ernaar dat uw kind zich snel thuis voelt in een huiselijke omgeving waarin het zichzelf kan zijn.

Meer informatie over Thuiskind in Goes

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Goes? Bij Thuiskind kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Thuiskind geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Thuiskind is een Kinderopvang gelegen aan Oostsingel 128 in Goes. Ideaal dus als je in de omgeving van Goes je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Thuiskind in Goes

Wil je weten wat Thuiskind te bieden heeft? Bekijk dan de website van Thuiskind of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Thuiskind? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Thuiskind het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Thuiskind

Bezoekers bekeken ook