Kinderdagverblijf Calimero

Kinderdagverblijf Calimero is een Kinderopvang gelegen aan Bizetstraat 5 in Ridderkerk.

Kinderdagverblijf Calimero is een kleinschalige en gezellige opvanglocatie in de wijk Slikkerveer. Het gebouw straalt een prettige sfeer uit en heeft een centrale speelhal waar kinderen graag verblijven. Er is ook een ruime buitenspeelplaats met zand, water en andere speelattributen. Het kinderdagverblijf biedt een gevarieerd aanbod aan activiteiten en leermogelijkheden, waarbij het gemotiveerde team zorgt voor een veilige en stimulerende omgeving. Er worden regelmatig festiviteiten georganiseerd waar ouders worden uitgenodigd om aan deel te nemen. Gezonde voeding is belangrijk en er wordt rekening gehouden met speciale wensen. Er is ook aandacht voor rust en ritme, waarbij de behoeften van elk kind en elke leeftijdsgroep worden meegenomen. Op de locatie zijn er drie groepen: een babygroep, een dreumesgroep en een peutergroep. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 18:00 uur, met verlengde opvang mogelijk.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Calimero in Ridderkerk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Ridderkerk? Bij Kinderdagverblijf Calimero kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Calimero geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Calimero is een Kinderopvang gelegen aan Bizetstraat 5 in Ridderkerk. Ideaal dus als je in de omgeving van Ridderkerk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Calimero in Ridderkerk

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Calimero te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Calimero of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Calimero? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Calimero het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Calimero

Bezoekers bekeken ook