Kinderdagverblijf De Leeuwerik (Kind & Co)

Kinderdagverblijf De Leeuwerik (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Leeuweriklaan 1 A in Bilthoven.

Kinderdagverblijf de Leeuwerik is gelegen aan een bosrand en biedt een huiselijke sfeer voor kinderen. De ruimte is licht en ingericht zodat kinderen in verschillende hoeken kunnen spelen. Er is een aangrenzende tuin en een grote tuin in het bos waar kinderen kunnen spelen. Het kinderdagverblijf heeft ook een peutergroep en er is de mogelijkheid om buiten te slapen. Daarnaast biedt de website verschillende informatie, zoals online inschrijven, tarieven, veelgestelde vragen en een kennismakingsboekje. Er is ook informatie over het pedagogisch beleid, het GGD inspectierapport en de oudercommissie. Het kinderdagverblijf is gevestigd aan de Leeuweriklaan 1a in Bilthoven.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Leeuwerik (Kind & Co) in Bilthoven

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Bilthoven? Bij Kinderdagverblijf De Leeuwerik (Kind & Co) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Leeuwerik (Kind & Co) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Leeuwerik (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Leeuweriklaan 1 A in Bilthoven. Ideaal dus als je in de omgeving van Bilthoven je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Leeuwerik (Kind & Co) in Bilthoven

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Leeuwerik (Kind & Co) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Leeuwerik (Kind & Co) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Leeuwerik (Kind & Co)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Leeuwerik (Kind & Co) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Leeuwerik (Kind & Co)

Bezoekers bekeken ook