Kinderdagverblijf OkiDo het Torentje

Kinderdagverblijf OkiDo het Torentje is een Kinderdagopvang gelegen aan Palestrinastraat 24 in Oss.

Kinderdagverblijf OkiDo het Torentje is een veilige en flexibele opvang voor kinderen. Ze zijn zeven dagen per week geopend, behalve op officiële feestdagen. Het personeel is gekwalificeerd en betrouwbaar. OkiDo hecht veel waarde aan veiligheid en toezicht en zorgt voor optimale ontwikkeling van de kinderen. Ze bieden thematische en methodische activiteiten aan, waarbij de behoeften van elk kind centraal staan. OkiDo zorgt ook voor gezonde voeding en respectvolle normen en waarden. Daarnaast bieden ze voorschoolse educatie aan om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren.

Meer informatie over Kinderdagverblijf OkiDo het Torentje in Oss

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Oss? Bij Kinderdagverblijf OkiDo het Torentje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf OkiDo het Torentje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf OkiDo het Torentje is een Kinderopvang gelegen aan Palestrinastraat 24 in Oss. Ideaal dus als je in de omgeving van Oss je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf OkiDo het Torentje in Oss

Wil je weten wat Kinderdagverblijf OkiDo het Torentje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf OkiDo het Torentje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf OkiDo het Torentje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf OkiDo het Torentje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf OkiDo het Torentje

Bezoekers bekeken ook