Robin DAK kindercentra

Robin DAK kindercentra is een Kinderopvang gelegen aan Ametisthorst 425 in Den Haag.

DAK kindercentra biedt verschillende soorten kinderopvang in Den Haag, Voorburg en Rijswijk voor kinderen van 0 tot 13 jaar. In Den Haag is er onder andere het kinderdagverblijf Robin DAK, gelegen in de buurt Mariahoeve. Deze locatie heeft ruime en lichte groepsruimtes met knusse speel- en ontdekhoeken. Er zijn ook vier buitenspeelruimtes waar kinderen kunnen spelen en ravotten. Daarnaast biedt het kinderdagverblijf Voor- en Vroegschoolse Educatie met het programma Piramide. Er is een persoonlijke vrijblijvende rondleiding mogelijk om de locatie te ervaren en er is een inschrijfformulier beschikbaar. De voordelen van Robin DAK zijn onder andere de grote en lichte groepsruimte, de vertrouwde omgeving en de mogelijkheid tot Voor- en Vroegschoolse Educatie. Andere locaties van DAK kindercentra zijn onder andere Nina DAK en Eva DAK in Den Haag, en Nina DAK in Voorburg.

Meer informatie over Robin DAK kindercentra in Den Haag

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Haag? Bij Robin DAK kindercentra kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Robin DAK kindercentra geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Robin DAK kindercentra is een Kinderopvang gelegen aan Ametisthorst 425 in Den Haag. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Haag je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Robin DAK kindercentra in Den Haag

Wil je weten wat Robin DAK kindercentra te bieden heeft? Bekijk dan de website van Robin DAK kindercentra of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Robin DAK kindercentra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Robin DAK kindercentra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Robin DAK kindercentra

Bezoekers bekeken ook