Kindcentrum De Korveltuin

Kindcentrum De Korveltuin is een Kinderopvang gelegen aan Diepenstraat 97 in Tilburg.

Kindcentrum de Korveltuin biedt professionele kinderopvang aan in de wijk Korvel in Tilburg. De professionals werken met passie en plezier. Het kindcentrum heeft gekozen voor het thema "tuin" omdat het als een oase midden in de stad ligt. Elke ruimte is ruim, licht en ingericht met vrolijke kleuren. De groepsnamen zijn gekoppeld aan bloemnamen. Op de website van de organisatie kunt u meer informatie vinden over de gang van zaken, praktische informatie en de pedagogische uitgangspunten. De Korveltuin is één van de bekendste kinderdagverblijven in Tilburg en werkt met professioneel personeel. Er is ook een tweede locatie op basisschool De Zuidwester. Sinds 2011 is de Korveltuin een volwaardige locatie voor kinderopvang met een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Rondleidingen zijn mogelijk en er is een video beschikbaar om een kijkje te nemen in het kindcentrum. De contactgegevens zijn ook vermeld.

Meer informatie over Kindcentrum De Korveltuin in Tilburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Tilburg? Bij Kindcentrum De Korveltuin kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kindcentrum De Korveltuin geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kindcentrum De Korveltuin is een Kinderopvang gelegen aan Diepenstraat 97 in Tilburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Tilburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kindcentrum De Korveltuin in Tilburg

Wil je weten wat Kindcentrum De Korveltuin te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kindcentrum De Korveltuin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindcentrum De Korveltuin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindcentrum De Korveltuin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kindcentrum De Korveltuin

Bezoekers bekeken ook