KDV Tomaz Hoogvliet

KDV Tomaz Hoogvliet is een Kinderdagopvang gelegen aan Max Havelaarweg 57 in Hoogvliet Rotterdam.

Tomaz is een nieuw kinderdagverblijf gestart in Utrecht Oudwijk. De locatie heeft één groep van 16 kinderen, waarvan velen elkaar al kennen uit de buurt. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Tomaz staat bekend om de huiselijke opvang en biedt veiligheid en echte aandacht aan de kinderen. Ze bereiden de kinderen voor op de toekomst door sociale omgangsvormen, normen en waarden bij te brengen. Er zijn ook positieve reacties van andere ouders over Tomaz te vinden.

Meer informatie over KDV Tomaz Hoogvliet in Hoogvliet Rotterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Hoogvliet Rotterdam? Bij KDV Tomaz Hoogvliet kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij KDV Tomaz Hoogvliet geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

KDV Tomaz Hoogvliet is een Kinderopvang gelegen aan Max Havelaarweg 57 in Hoogvliet Rotterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Hoogvliet Rotterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

KDV Tomaz Hoogvliet in Hoogvliet Rotterdam

Wil je weten wat KDV Tomaz Hoogvliet te bieden heeft? Bekijk dan de website van KDV Tomaz Hoogvliet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KDV Tomaz Hoogvliet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KDV Tomaz Hoogvliet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. KDV Tomaz Hoogvliet

Bezoekers bekeken ook