Eigenwijze Kinderopvang Cromvoirt BSO

Eigenwijze Kinderopvang Cromvoirt BSO is een Kinderopvang gelegen aan St.-Lambertusstraat 56A in Cromvoirt.

Eigenwijze staat voor een gezond leefklimaat waarin kinderen veel buiten spelen, sporten en ravotten in groene tuinen en op speel- en sportvelden. Het is ook belangrijk om kinderen bewust op te voeden met een gezond eetpatroon en leefklimaat. Eigenwijze streeft elke dag naar een gelukkige dag voor het team en de kinderen, met 25 jaar ervaring, unieke speelplekken en prachtige locaties. Geborgenheid, veiligheid, rust en regelmaat zijn belangrijk voor de allerkleinsten. Kinderen op het kinderdagverblijf krijgen een leerzame tijd met een ervaringsgericht educatief programma. De buitenschoolse opvang staat bekend om de variatie in spel- en sportactiviteiten en het samen dingen doen. Bij Eigenwijze worden kinderen gestimuleerd om trots te zijn op zichzelf en worden ze uitgedaagd om de wereld op hun eigen manier te ontdekken, zodat ze weerbaar worden en zelfvertrouwen ontwikkelen. Het contactadres van Eigenwijze is Halewijn 16, 5221 LZ 's-Hertogenbosch, en ze zijn te bereiken op het telefoonnummer 073 631 21 06 of via info@eigenwijzekinderopvang.nl.

Meer informatie over Eigenwijze Kinderopvang Cromvoirt BSO in Cromvoirt

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Cromvoirt? Bij Eigenwijze Kinderopvang Cromvoirt BSO kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Eigenwijze Kinderopvang Cromvoirt BSO geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Eigenwijze Kinderopvang Cromvoirt BSO is een Kinderopvang gelegen aan St.-Lambertusstraat 56A in Cromvoirt. Ideaal dus als je in de omgeving van Cromvoirt je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Eigenwijze Kinderopvang Cromvoirt BSO in Cromvoirt

Wil je weten wat Eigenwijze Kinderopvang Cromvoirt BSO te bieden heeft? Bekijk dan de website van Eigenwijze Kinderopvang Cromvoirt BSO of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eigenwijze Kinderopvang Cromvoirt BSO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eigenwijze Kinderopvang Cromvoirt BSO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Eigenwijze Kinderopvang Cromvoirt BSO

Bezoekers bekeken ook