Kibeo Carlstraat

Kibeo Carlstraat is een Kinderopvang gelegen aan Carlstraat 11 in Scharendijke.

Bij Kibeo Carlstraat Scharendijke is er veel te zien, beleven en ontdekken voor kinderen. Ze kunnen buiten spelen in de tuin en binnen zijn er leuke speelhoeken waar ze kunnen knutselen, wat goed is voor hun fijne motoriek. Elke dag is anders bij Kibeo. Het is mogelijk om een afspraak te maken voor een rondleiding om te zien waar je kind straks misschien eet, speelt en vriendjes maakt. Deze vestiging is erg populair, dus het is belangrijk om niet te lang te wachten met inschrijven. In sommige gevallen komt je kind op de aanmeldlijst en dan zoekt Kibeo graag naar de beste oplossing. Er worden regelmatig filmpjes en foto's geplaatst op sociale media om mee te genieten van de activiteiten die plaatsvinden.

Meer informatie over Kibeo Carlstraat in Scharendijke

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Scharendijke? Bij Kibeo Carlstraat kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo Carlstraat geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo Carlstraat is een Kinderopvang gelegen aan Carlstraat 11 in Scharendijke. Ideaal dus als je in de omgeving van Scharendijke je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo Carlstraat in Scharendijke

Wil je weten wat Kibeo Carlstraat te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo Carlstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo Carlstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo Carlstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo Carlstraat

Bezoekers bekeken ook