Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO 't Paalhoofd (KOW)

Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO 't Paalhoofd (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Westkapelseweg 24b in Zoutelande.

t Paalhoofd in Zoutelande is een kinderopvanglocatie met een kinderdagverblijf, peutergroep en buitenschoolse opvang. Het kinderdagverblijf biedt activiteiten zoals knutselen en het bouwen van torens. De peutergroep heeft een gezellig lokaal en neemt deel aan themadagen en verkleedfeestjes. Op de BSO worden activiteiten georganiseerd zoals het bakken van cupcakes en buitenspelen op het strand. Voor meer informatie kan men contact opnemen of een rondleiding aanvragen.

Meer informatie over Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO 't Paalhoofd (KOW) in Zoutelande

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Zoutelande? Bij Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO 't Paalhoofd (KOW) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO 't Paalhoofd (KOW) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO 't Paalhoofd (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Westkapelseweg 24b in Zoutelande. Ideaal dus als je in de omgeving van Zoutelande je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO 't Paalhoofd (KOW) in Zoutelande

Wil je weten wat Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO 't Paalhoofd (KOW) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO 't Paalhoofd (KOW) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO 't Paalhoofd (KOW)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO 't Paalhoofd (KOW) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO ’t Paalhoofd (KOW)

Bezoekers bekeken ook