Kinderdagverblijf De Speelplaneet

Kinderdagverblijf De Speelplaneet is een Kinderopvang gelegen aan in .

Kinderopvang Purmerend bestaat al meer dan vijftig jaar en biedt professionele kinderopvang aan ruim 1600 kinderen. Ze hebben een duidelijke visie op kinderopvang en streven naar een veilige omgeving waar kinderen zichzelf kunnen zijn en andere kinderen kunnen ontmoeten. Ze hebben locaties in alle wijken van Purmerend en werken intensief samen met professionals om de beste kwaliteit kinderopvang te bieden. Het gloednieuwe Kindcentrum Wheermolen, dat zes maanden geleden opende, biedt opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Operationeel Manager Anouk van Wheermolen vertelt dat de opening en de eerste maanden intensief waren. Het team van Kinderopvang Purmerend opent elke dag met veel plezier de deuren en is blij dat de kinderen er zijn.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Speelplaneet in

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van ? Bij Kinderdagverblijf De Speelplaneet kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Speelplaneet geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Speelplaneet is een Kinderopvang gelegen aan in . Ideaal dus als je in de omgeving van je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Speelplaneet in

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Speelplaneet te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Speelplaneet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Speelplaneet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Speelplaneet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Speelplaneet

Bezoekers bekeken ook