Kinderopvang Sint Maarten in Halsteren

Kinderopvang Sint Maarten in Halsteren is een Kinderdagopvang gelegen aan Vijverstraat 17 in Halsteren.

De tekst gaat over Kinderopvang Sint Maarten in Halsteren. Deze kinderopvang biedt peuteropvang aan kinderen van 2 tot 4 jaar. De peuters krijgen hier een veilige en vertrouwde omgeving waarin ze spelenderwijs kunnen leren en ontwikkelen. Er zijn verschillende speelhoeken ingericht en er wordt gebruik gemaakt van het Nijntje beweegdiploma. De peuteropvang werkt samen met basisscholen Sint Maarten en De Springplank om een doorgaande leer- en ontwikkellijn te bieden. Ook is er samenwerking met BSO Newkids, Zo Kinderopvang en BSO Mamaloe. Op de locatie van LPS Sint Maarten is geen eigen kinderdagverblijf en BSO, maar er wordt samengewerkt met andere organisaties. Verder maakt de kinderopvang deel uit van de Lowys Porquinstichting, waarbij elke locatie een eigen karakter heeft maar samenwerkt voor ondersteuning en kennisdeling. Het contactadres van Kinderopvang Sint Maarten is Vijverstraat 17, 4661 JW Halsteren.

Meer informatie over Kinderopvang Sint Maarten in Halsteren in Halsteren

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Halsteren? Bij Kinderopvang Sint Maarten in Halsteren kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Sint Maarten in Halsteren geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Sint Maarten in Halsteren is een Kinderopvang gelegen aan Vijverstraat 17 in Halsteren. Ideaal dus als je in de omgeving van Halsteren je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Sint Maarten in Halsteren in Halsteren

Wil je weten wat Kinderopvang Sint Maarten in Halsteren te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Sint Maarten in Halsteren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Sint Maarten in Halsteren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Sint Maarten in Halsteren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Sint Maarten in Halsteren

Bezoekers bekeken ook