Stichting Kinderdagverblijf "De Regenboog"

Stichting Kinderdagverblijf "De Regenboog" is een Kinderopvang gelegen aan Benningskamplaan 66 in Uitgeest.

Stichting Kinderdagverblijf De Regenboog biedt dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang binnen de gemeente Uitgeest. Ze hebben twee dagopvanglocaties en zijn het hele jaar geopend, behalve tussen kerst en Nieuwjaar. De locatie Waldijk heeft drie verticale groepen en één peutergroep, waar dagelijks maximaal 16 kinderen worden opgevangen. De locatie De Juffer biedt kleinschalige opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en peuters van 2 tot 4 jaar. De buitenschoolse opvang is verdeeld over twee locaties. Voor meer informatie en inschrijvingen kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Stichting Kinderdagverblijf De Regenboog.

Meer informatie over Stichting Kinderdagverblijf "De Regenboog" in Uitgeest

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Uitgeest? Bij Stichting Kinderdagverblijf "De Regenboog" kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Stichting Kinderdagverblijf "De Regenboog" geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Stichting Kinderdagverblijf "De Regenboog" is een Kinderopvang gelegen aan Benningskamplaan 66 in Uitgeest. Ideaal dus als je in de omgeving van Uitgeest je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Stichting Kinderdagverblijf "De Regenboog" in Uitgeest

Wil je weten wat Stichting Kinderdagverblijf "De Regenboog" te bieden heeft? Bekijk dan de website van Stichting Kinderdagverblijf "De Regenboog" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Kinderdagverblijf "De Regenboog"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Kinderdagverblijf "De Regenboog" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Stichting Kinderdagverblijf “De Regenboog”

Bezoekers bekeken ook