KDV De Boefjes

KDV De Boefjes is een Kinderopvang gelegen aan Het Want 1 in Franeker.

Kinderdagverblijf De Boefjes is een kleinschalig kinderdagverblijf in Franeker, gevestigd in het oude politiebureau. Het kinderdagverblijf heeft één verticale groep met maximaal 10 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Het adres van Kinderdagverblijf De Boefjes is Het Want 1, postcode 8802 PV Franeker.

Meer informatie over KDV De Boefjes in Franeker

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Franeker? Bij KDV De Boefjes kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij KDV De Boefjes geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

KDV De Boefjes is een Kinderopvang gelegen aan Het Want 1 in Franeker. Ideaal dus als je in de omgeving van Franeker je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

KDV De Boefjes in Franeker

Wil je weten wat KDV De Boefjes te bieden heeft? Bekijk dan de website van KDV De Boefjes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KDV De Boefjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KDV De Boefjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. KDV De Boefjes

Bezoekers bekeken ook