Partou Heerenduinweg 6A-C

Partou Heerenduinweg 6A-C is een Kinderopvang gelegen aan Heerenduinweg 6A-C in IJmuiden.

Dit is een samenvatting van de tekst: Op de website van Partou Kinderdagverblijf Heerenduinweg 6C in IJmuiden wordt informatie gegeven over de locatie en praktische zaken. Het kinderdagverblijf heeft een grote en natuurlijke tuin waar kinderen kunnen spelen. Er zijn vier groepen en de openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur. Parkeren is gratis en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Het GGD-rapport en het pedagogisch beleid zijn in te zien op de website. Ook zijn de tarieven voor kinderopvang in 2023 te vinden. Verder worden de algemene voorwaarden genoemd en is het mogelijk om een rondleiding aan te vragen of een kind vrijblijvend in te schrijven. Het kinderdagverblijf maakt gebruik van een app om ouders op de hoogte te houden en foto's en berichtjes te sturen. Daarnaast wordt er beschreven hoe een dag bij het kinderdagverblijf eruit ziet. Ten slotte is er een rekentool beschikbaar waarmee ouders hun netto kosten voor kinderopvang kunnen berekenen.

Meer informatie over Partou Heerenduinweg 6A-C in IJmuiden

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van IJmuiden? Bij Partou Heerenduinweg 6A-C kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Heerenduinweg 6A-C geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Heerenduinweg 6A-C is een Kinderopvang gelegen aan Heerenduinweg 6A-C in IJmuiden. Ideaal dus als je in de omgeving van IJmuiden je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Heerenduinweg 6A-C in IJmuiden

Wil je weten wat Partou Heerenduinweg 6A-C te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Heerenduinweg 6A-C of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Heerenduinweg 6A-C? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Heerenduinweg 6A-C het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Heerenduinweg 6A-C

Bezoekers bekeken ook