Kinderdagverblijf en BSO Buitenpret

Kinderdagverblijf en BSO Buitenpret is een Kinderopvang gelegen aan Pr. Margrietstraat 5 in Rijswijk.

Buitenpret is een professioneel kinderdagverblijf op de boerderij, waar kinderen van 0 tot 12 jaar welkom zijn. Het kinderdagverblijf heeft een grote buitenruimte en bestaat uit verschillende groepen, waaronder een baby-, dreumes- en peutergroep, een verticale plusgroep en peuterspeelleergroepen. Daarnaast biedt Buitenpret ook buitenschoolse opvang aan, waarvan BSO de Buitenbende geschikt is voor kinderen met een intensieve zorgvraag. Het kinderdagverblijf biedt dagopvang, plusopvang en peuteropvang aan. De binnenruimtes zijn ruimtelijk en ingericht met educatief speelgoed. De kinderen slapen buiten in speciale buitenbedden. Buitenpret is gevestigd in de buurt van Rijswijk (GLD), Ravenswaaij, Maurik, Erichem, Eck en Wiel, Lienden, Tiel, Asch, Buren, Kerk-Avezaath, Zoelen, Beusichem, Zoelmond en Culemborg.

Meer informatie over Kinderdagverblijf en BSO Buitenpret in Rijswijk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Rijswijk? Bij Kinderdagverblijf en BSO Buitenpret kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf en BSO Buitenpret geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf en BSO Buitenpret is een Kinderopvang gelegen aan Pr. Margrietstraat 5 in Rijswijk. Ideaal dus als je in de omgeving van Rijswijk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf en BSO Buitenpret in Rijswijk

Wil je weten wat Kinderdagverblijf en BSO Buitenpret te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf en BSO Buitenpret of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf en BSO Buitenpret? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf en BSO Buitenpret het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf en BSO Buitenpret

Bezoekers bekeken ook