Kinderopvang Mirakel Hoofdkantoor

Kinderopvang Mirakel Hoofdkantoor is een Kinderopvang gelegen aan Parlevinker 21 in Amstelveen.

Kinderopvang Mirakel is een kleinschalige organisatie die al meer dan 30 jaar staat voor kwaliteit. Ze bieden kinderopvang aan voor baby's, peuters en kinderen vanaf 4 jaar, evenals vakantieopvang. Daarnaast bieden ze extra activiteiten aan, zoals muziekles, peutergym en workshops voor kinderen vanaf 4 jaar. Mirakel hecht ook veel waarde aan hun medewerkers en biedt jaarlijkse pedagogische trainingen en een Mirakel Community om hen te inspireren. Ze hebben 11 vestigingen in Amsterdam Buitenveldert, Amstelveen Zuid, Waverveen en Vinkenveen. Er is ook een nieuwe locatie genaamd Mirakel de Stal, waar extra kinderdagverblijf en BSO groepen zijn. Ze bieden rondleidingen aan en hebben een hoofdkantoor in Amstelveen.

Meer informatie over Kinderopvang Mirakel Hoofdkantoor in Amstelveen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Amstelveen? Bij Kinderopvang Mirakel Hoofdkantoor kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Mirakel Hoofdkantoor geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Mirakel Hoofdkantoor is een Kinderopvang gelegen aan Parlevinker 21 in Amstelveen. Ideaal dus als je in de omgeving van Amstelveen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Mirakel Hoofdkantoor in Amstelveen

Wil je weten wat Kinderopvang Mirakel Hoofdkantoor te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Mirakel Hoofdkantoor of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Mirakel Hoofdkantoor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Mirakel Hoofdkantoor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Mirakel Hoofdkantoor

Bezoekers bekeken ook