Partou D. Marotstraat 40

Partou D. Marotstraat 40 is een Kinderopvang gelegen aan D. Marotstraat 40 in Velserbroek.

Dit is een samenvatting van een tekst over een kinderdagverblijf in Velserbroek. Het kinderdagverblijf bevindt zich in een groot en licht pand, met verschillende speeltoestellen en een aparte tuin voor de allerkleinsten. Ze gaan regelmatig naar de markt, kinderboerderij en speeltuintjes in de buurt, en halen boekjes bij de bibliotheek. Het kinderdagverblijf heeft 8 groepen en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur. Parkeren is gratis en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Ouders kunnen het GGD-rapport en pedagogisch beleid bekijken en de netto kosten voor kinderopvang berekenen. Het kinderdagverblijf valt onder Partou B.V. en ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven.

Meer informatie over Partou D. Marotstraat 40 in Velserbroek

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Velserbroek? Bij Partou D. Marotstraat 40 kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou D. Marotstraat 40 geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou D. Marotstraat 40 is een Kinderopvang gelegen aan D. Marotstraat 40 in Velserbroek. Ideaal dus als je in de omgeving van Velserbroek je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou D. Marotstraat 40 in Velserbroek

Wil je weten wat Partou D. Marotstraat 40 te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou D. Marotstraat 40 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou D. Marotstraat 40? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou D. Marotstraat 40 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou D. Marotstraat 40

Bezoekers bekeken ook