Kinderdagverblijf Bibelot (Kind & Co)

Kinderdagverblijf Bibelot (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Professor Doctor Hesselaan 6 in Nieuwegein.

Kinderdagverblijf Bibelot bevindt zich in de wijk Wijkersloot-Jutphaas in Nieuwegein. Het kinderdagverblijf is gehuisvest in een uniek rond pand en heeft een prachtige natuurtuin met een moestuin en speelhutjes. Op Bibelot wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van de kinderen en er worden dagelijks speciale activiteiten georganiseerd. Ouders zijn erg tevreden over de warmte, veiligheid en persoonlijke aandacht die hun kinderen krijgen op het kinderdagverblijf. Daarnaast zijn er verschillende documenten beschikbaar op de website van Bibelot, zoals het pedagogisch beleid en het pedagogisch werkplan. Het kinderdagverblijf heeft ruime openingstijden en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Bibelot (Kind & Co) in Nieuwegein

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Nieuwegein? Bij Kinderdagverblijf Bibelot (Kind & Co) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Bibelot (Kind & Co) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Bibelot (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Professor Doctor Hesselaan 6 in Nieuwegein. Ideaal dus als je in de omgeving van Nieuwegein je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Bibelot (Kind & Co) in Nieuwegein

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Bibelot (Kind & Co) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Bibelot (Kind & Co) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Bibelot (Kind & Co)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Bibelot (Kind & Co) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Bibelot (Kind & Co)

Bezoekers bekeken ook