Partou Meerkids

Partou Meerkids is een Kinderopvang gelegen aan Brugstraat 53 in Middenmeer.

Dit artikel gaat over Partou Meerkids, een kinderdagverblijf in Middenmeer. Ze bieden een veilige en gezellige omgeving waar kinderen kunnen spelen, ontdekken en leren. Het kinderdagverblijf heeft twee verticale groepen, waar kinderen van 0 tot 4 jaar samen met broertjes en zusjes in dezelfde groep zitten. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 06.30 tot 18.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de locatie. Ouders kunnen het meest recente GGD-rapport bekijken en binnenkort het pedagogisch beleid van het kinderdagverblijf. Daarnaast bieden ze een rekentool aan waarmee ouders kunnen berekenen wat de (netto) kosten zijn voor kinderopvang.

Meer informatie over Partou Meerkids in Middenmeer

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Middenmeer? Bij Partou Meerkids kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Meerkids geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Meerkids is een Kinderopvang gelegen aan Brugstraat 53 in Middenmeer. Ideaal dus als je in de omgeving van Middenmeer je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Meerkids in Middenmeer

Wil je weten wat Partou Meerkids te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Meerkids of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Meerkids? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Meerkids het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Meerkids

Bezoekers bekeken ook