Kinderdagverblijf en BSO Kim DAK - kinderopvang DAK kindercentra

Kinderdagverblijf en BSO Kim DAK - kinderopvang DAK kindercentra is een Kinderopvang gelegen aan Draaistraat 14 in Den Haag.

DAK kindercentra biedt verschillende soorten kinderopvang in Den Haag, Voorburg en Rijswijk voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Een van de locaties is het kinderdagverblijf Kim DAK in Den Haag Laakkwartier. Op deze locatie zijn er 3 dagopvanggroepen met veel ramen en een natuurtuin waar kinderen kunnen spelen en ontdekken. Het kinderdagverblijf biedt ook Voor- en Vroegschoolse Educatie met het programma Uk&Puk. Je kunt een persoonlijke rondleiding krijgen en inschrijven is mogelijk. Kim DAK biedt een vertrouwde omgeving waar kinderen zich kunnen ontwikkelen en vriendjes kunnen maken. Er zijn ook andere DAK-locaties in de buurt. DAK kindercentra helpt bij het berekenen van kosten en het recht op kinderopvangtoeslag.

Meer informatie over Kinderdagverblijf en BSO Kim DAK - kinderopvang DAK kindercentra in Den Haag

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Haag? Bij Kinderdagverblijf en BSO Kim DAK - kinderopvang DAK kindercentra kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf en BSO Kim DAK - kinderopvang DAK kindercentra geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf en BSO Kim DAK - kinderopvang DAK kindercentra is een Kinderopvang gelegen aan Draaistraat 14 in Den Haag. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Haag je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf en BSO Kim DAK - kinderopvang DAK kindercentra in Den Haag

Wil je weten wat Kinderdagverblijf en BSO Kim DAK - kinderopvang DAK kindercentra te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf en BSO Kim DAK - kinderopvang DAK kindercentra of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf en BSO Kim DAK - kinderopvang DAK kindercentra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf en BSO Kim DAK - kinderopvang DAK kindercentra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf en BSO Kim DAK – kinderopvang DAK kindercentra

Bezoekers bekeken ook