Kinderdagverblijf Evy

Kinderdagverblijf Evy is een Kinderopvang gelegen aan Rijnstraat 227 BG in Amsterdam.

Kinderdagverblijf Evy is een kinderopvang in Amsterdam die al bijna 25 jaar bestaat. Ze bieden betaalbare en kwalitatief goede opvang aan met een team van ervaren en lieve medewerksters. Het kinderdagverblijf heeft maximaal 15 kinderen en werkt met een verticale groep. De groep wordt dagelijks begeleid door minimaal twee gediplomeerde groepsleidsters en ze streven ernaar om zoveel mogelijk met drie leidsters te werken. Alle leidsters hebben een kindgerichte MBO of HBO opleiding en een VOG certificaat. Het kinderdagverblijf zorgt voor een huiselijke sfeer en biedt activiteiten aan zoals voorlezen, zingen, schilderen, tekenen en knutselen. Ze gaan ook dagelijks naar buiten om te spelen. Het belangrijkste doel van Kinderdagverblijf Evy is om de kinderen bewust te maken van hun omgeving en normen en waarden bij te brengen. Ze zijn gevestigd in de Amsterdamse Rivierenbuurt, maar vangen ook kinderen op uit andere delen van Amsterdam.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Evy in Amsterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Amsterdam? Bij Kinderdagverblijf Evy kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Evy geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Evy is een Kinderopvang gelegen aan Rijnstraat 227 BG in Amsterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Amsterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Evy in Amsterdam

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Evy te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Evy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Evy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Evy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Evy

Bezoekers bekeken ook