Partou Kadoze Kaduize

Partou Kadoze Kaduize is een Kinderdagopvang gelegen aan Bellefleur 6 in Hardinxveld-Giessendam.

Deze tekst gaat over kinderopvang bij Kadoze Kaduize in Hardinxveld-Giessendam. De kinderopvang biedt een huiselijke sfeer en verschillende activiteiten, zowel binnen als buiten. Er zijn vier groepen, waarbij kinderen van verschillende leeftijden worden samengevoegd of juist apart worden gehouden voor gerichtere activiteiten. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.30 uur. Parkeren is mogelijk bij de kinderopvang en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Er is een GGD-rapport beschikbaar voor ouders om inzicht te krijgen in de beoordeling van de kinderopvang. Het pedagogisch beleid wordt ook beschreven en er zijn tarieven voor 2023 beschikbaar. Ouders kunnen hun kind inschrijven of een rondleiding aanvragen. Verder worden er verschillende activiteiten en voordelen van de kinderopvang genoemd, zoals een ruime buitenspeelplaats, buiten slapen, muziek maken en het ontvangen van updates via een app.

Meer informatie over Partou Kadoze Kaduize in Hardinxveld-Giessendam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Hardinxveld-Giessendam? Bij Partou Kadoze Kaduize kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Kadoze Kaduize geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Kadoze Kaduize is een Kinderopvang gelegen aan Bellefleur 6 in Hardinxveld-Giessendam. Ideaal dus als je in de omgeving van Hardinxveld-Giessendam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Kadoze Kaduize in Hardinxveld-Giessendam

Wil je weten wat Partou Kadoze Kaduize te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Kadoze Kaduize of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Kadoze Kaduize? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Kadoze Kaduize het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Kadoze Kaduize

Bezoekers bekeken ook