GO! Kinderopvang PSZ KDV BSO het Meesterwerk

GO! Kinderopvang PSZ KDV BSO het Meesterwerk is een Kinderopvang gelegen aan El Grecostraat 171 in Almere.

Het Meesterwerk is een kinderopvanglocatie gevestigd in de wijk Tussen de Vaarten in Almere Stad. Ze bieden peuterspeelzaal, kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang aan. Het gebouw heeft een uitgebreide bibliotheek en een dierenpatio met konijnen, cavia's en kippen waar de kinderen mee mogen spelen. De buitenspeelruimte is volledig afgesloten en heeft een voetbalveld. Het Meesterwerk heeft speciale aandacht voor Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) en biedt ook overblijfmogelijkheden aan. Ouders kunnen via de Konnect app de dag van hun kind volgen en worden actief betrokken bij de opvang. Geïnteresseerden kunnen hun kind vrijblijvend inschrijven en krijgen dan meer informatie over plaatsing.

Meer informatie over GO! Kinderopvang PSZ KDV BSO het Meesterwerk in Almere

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Almere? Bij GO! Kinderopvang PSZ KDV BSO het Meesterwerk kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij GO! Kinderopvang PSZ KDV BSO het Meesterwerk geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

GO! Kinderopvang PSZ KDV BSO het Meesterwerk is een Kinderopvang gelegen aan El Grecostraat 171 in Almere. Ideaal dus als je in de omgeving van Almere je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

GO! Kinderopvang PSZ KDV BSO het Meesterwerk in Almere

Wil je weten wat GO! Kinderopvang PSZ KDV BSO het Meesterwerk te bieden heeft? Bekijk dan de website van GO! Kinderopvang PSZ KDV BSO het Meesterwerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GO! Kinderopvang PSZ KDV BSO het Meesterwerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GO! Kinderopvang PSZ KDV BSO het Meesterwerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. GO! Kinderopvang PSZ KDV BSO het Meesterwerk

Bezoekers bekeken ook