De Ruimte

De Ruimte is een Kinderopvang gelegen aan Honingbij 1-3 in Son.

Korein Zandstraat in Son en Breugel biedt buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Vanaf september 2021 kunnen ook kinderen van 0 tot 4 jaar terecht in een nieuwe babygroep en peutergroep. De dagopvang is open van 7.30 tot 18.30 uur en biedt een ontwikkelrijk aanbod in een groep met leeftijdsgenootjes. De buitenschoolse opvang biedt diverse activiteiten op het gebied van sport, muziek, theater, kunst, cultuur, natuur en techniek. Er is ook ruimte om te ontspannen. De bso is open op alle werkdagen, inclusief vakantie- en studiedagen. Op woensdag en vrijdag wordt de bso samengevoegd met de bso van Korein Ruysdaelstraat, die op loopafstand ligt. De voorschoolse opvang vindt plaats op Korein Ruysdaelstraat. Het adres van Korein Zandstraat is Zandstraat 355, 5691 CD Son en Breugel.

Meer informatie over De Ruimte in Son

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Son? Bij De Ruimte kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij De Ruimte geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

De Ruimte is een Kinderopvang gelegen aan Honingbij 1-3 in Son. Ideaal dus als je in de omgeving van Son je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

De Ruimte in Son

Wil je weten wat De Ruimte te bieden heeft? Bekijk dan de website van De Ruimte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Ruimte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Ruimte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. De Ruimte

Bezoekers bekeken ook