Hellokiddies kinderopvang

Hellokiddies kinderopvang is een Kinderdagopvang gelegen aan Picassoweg 3 in Almere.

Bij Hello Kiddies kun je terecht voor kinderopvang, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang. Het kindercentrum is kleinschalig en biedt een huiselijke sfeer. Er wordt themagericht gewerkt en er is aandacht voor een gezonde leefstijl, zoals warme maaltijden en babyhapjes. Het centrum is gevestigd aan de Picassoweg 3 in Almere. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer 0367851826 of 0639306832, of via e-mail info@hellokiddies.nl. Het kindercentrum is LRK geregistreerd onder de nummers 110312909 (kinderdagverblijf) en 220649492 (buitenschoolse opvang).

Meer informatie over Hellokiddies kinderopvang in Almere

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Almere? Bij Hellokiddies kinderopvang kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Hellokiddies kinderopvang geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Hellokiddies kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Picassoweg 3 in Almere. Ideaal dus als je in de omgeving van Almere je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Hellokiddies kinderopvang in Almere

Wil je weten wat Hellokiddies kinderopvang te bieden heeft? Bekijk dan de website van Hellokiddies kinderopvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hellokiddies kinderopvang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hellokiddies kinderopvang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Hellokiddies kinderopvang

Bezoekers bekeken ook