Christelijk kinderdagverblijf Trots

Christelijk kinderdagverblijf Trots is een Kinderopvang gelegen aan Boomgaard 21a in Boskoop.

Kinderdagverblijf Trots is een christelijk kinderdagverblijf dat een huiselijke en persoonlijke omgeving biedt voor kinderen. Het kinderdagverblijf is kleinschalig, waardoor er veel aandacht is voor ieder kind. De groepen hebben een woonkamersfeer en zijn ingericht met zachte en natuurlijke kleuren. Er zijn verschillende speelhoeken afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Trots heeft betrokken en professionele medewerkers die werken met passie voor hun vak. Het kinderdagverblijf heeft een christelijke basis en wil kinderen liefde en respect bijbrengen. Ook kinderen met een andere religie zijn welkom.

Meer informatie over Christelijk kinderdagverblijf Trots in Boskoop

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Boskoop? Bij Christelijk kinderdagverblijf Trots kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Christelijk kinderdagverblijf Trots geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Christelijk kinderdagverblijf Trots is een Kinderopvang gelegen aan Boomgaard 21a in Boskoop. Ideaal dus als je in de omgeving van Boskoop je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Christelijk kinderdagverblijf Trots in Boskoop

Wil je weten wat Christelijk kinderdagverblijf Trots te bieden heeft? Bekijk dan de website van Christelijk kinderdagverblijf Trots of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christelijk kinderdagverblijf Trots? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christelijk kinderdagverblijf Trots het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Christelijk kinderdagverblijf Trots

Bezoekers bekeken ook