Kinderdagverblijf de Woelwaters

Kinderdagverblijf de Woelwaters is een Kinderopvang gelegen aan Jan van Polanenstraat 53 in Heemskerk.

De Woelwaters is een kinderdagverblijf gelegen in de woonwijk Assumburg. Het kinderdagverblijf heeft drie groepen voor verschillende leeftijdscategorieën. Binnen is het kinderdagverblijf modern en licht, met een gezamenlijke speelhal. Kinderen hebben de mogelijkheid om zowel met kinderen uit hun eigen groep als uit andere groepen te spelen. Er worden dagelijks activiteiten georganiseerd waar de kinderen aan kunnen deelnemen. Het kinderdagverblijf heeft een grote natuurtuin waar kinderen kunnen spelen en bewegen. Voor de kleintjes is er een afgeschermd speelhoekje. Het kinderdagverblijf communiceert regelmatig met ouders via een digitaal ouderportaal.

Meer informatie over Kinderdagverblijf de Woelwaters in Heemskerk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Heemskerk? Bij Kinderdagverblijf de Woelwaters kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf de Woelwaters geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf de Woelwaters is een Kinderopvang gelegen aan Jan van Polanenstraat 53 in Heemskerk. Ideaal dus als je in de omgeving van Heemskerk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf de Woelwaters in Heemskerk

Wil je weten wat Kinderdagverblijf de Woelwaters te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf de Woelwaters of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf de Woelwaters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf de Woelwaters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf de Woelwaters

Bezoekers bekeken ook