Kober bso het Landhuis

Kober bso het Landhuis is een Kinderopvang gelegen aan Van Gaverenlaan 10a in Alphen.

Buitenschoolse opvang Het Landhuis is gevestigd in brede school Alphen en biedt kinderen de mogelijkheid om creatief bezig te zijn en buiten te spelen. Ze organiseren verschillende activiteiten en hebben een ruimte ingericht waar kinderen vrij kunnen spelen, lezen of bouwen. Daarnaast worden er sportspelletjes georganiseerd in samenwerking met de buurtsportcoach. De locatie heeft een gezellige, dorpse sfeer en kinderen voelen zich er meteen thuis. Bso Het Landhuis is open op maandag, dinsdag en donderdag. Voor meer informatie kunnen ouders contact opnemen met het serviceteam van Kober.

Meer informatie over Kober bso het Landhuis in Alphen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Alphen? Bij Kober bso het Landhuis kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kober bso het Landhuis geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kober bso het Landhuis is een Kinderopvang gelegen aan Van Gaverenlaan 10a in Alphen. Ideaal dus als je in de omgeving van Alphen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kober bso het Landhuis in Alphen

Wil je weten wat Kober bso het Landhuis te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kober bso het Landhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kober bso het Landhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kober bso het Landhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kober bso het Landhuis

Bezoekers bekeken ook