Partou Oosterhout

Partou Oosterhout is een Kinderopvang gelegen aan Griegstraat 32 in Oosterhout.

Dit is een samenvatting van een website over het kinderdagverblijf Partou Oosterhout in Oosterhout. Het kinderdagverblijf bevindt zich aan de Griegstraat 32 en biedt ruimte voor kinderen van 0-4 jaar. Er zijn twee groepen, een verticale groep met kinderen van verschillende leeftijden en een horizontale groep met kinderen van dezelfde leeftijd. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.30 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid en er is een GGD-rapport beschikbaar. Daarnaast wordt er informatie gegeven over het pedagogisch beleid, de tarieven en de algemene voorwaarden. Ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven.

Meer informatie over Partou Oosterhout in Oosterhout

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Oosterhout? Bij Partou Oosterhout kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Oosterhout geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Oosterhout is een Kinderopvang gelegen aan Griegstraat 32 in Oosterhout. Ideaal dus als je in de omgeving van Oosterhout je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Oosterhout in Oosterhout

Wil je weten wat Partou Oosterhout te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Oosterhout of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Oosterhout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Oosterhout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Oosterhout

Bezoekers bekeken ook