Mini Crèche 't Boendertie

Mini Crèche 't Boendertie is een Kinderopvang gelegen aan Boendersweg 11 in s-Gravendeel.

Mini Crèche 't Boendertie is een landelijke kinderopvang gelegen aan de Boendersweg in s' Gravendeel. Ze bestaan dit jaar 5 jaar en willen dat vieren, maar de details van het feestje blijven nog geheim. Er zijn ook belangrijke data in 2023, zoals Pasen op 9 en 10 april, Moederdag op 14 mei, Hemelvaartsdag op 18 mei, Pinksteren op 28 en 29 mei, Vaderdag op 19 juni, en het grote Sinterklaasfeest op 29 november. Op 24 en 25 december is de crèche gesloten vanwege Kerstmis. Daarnaast zijn er ook schoolvakanties in 2023, waaronder de voorjaarsvakantie van 27 februari tot en met 5 maart, de meivakantie van 1 tot 7 mei, de zomervakantie van 10 juli tot en met 20 augustus (waarbij de crèche gesloten is van 31 juli tot en met 20 augustus), de herfstvakantie van 16 tot 22 oktober, en de kerstvakantie van 25 december tot 7 januari (waarbij de crèche gesloten is van 22 december tot 4 januari).

Meer informatie over Mini Crèche 't Boendertie in s-Gravendeel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van s-Gravendeel? Bij Mini Crèche 't Boendertie kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Mini Crèche 't Boendertie geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Mini Crèche 't Boendertie is een Kinderopvang gelegen aan Boendersweg 11 in s-Gravendeel. Ideaal dus als je in de omgeving van s-Gravendeel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Mini Crèche 't Boendertie in s-Gravendeel

Wil je weten wat Mini Crèche 't Boendertie te bieden heeft? Bekijk dan de website van Mini Crèche 't Boendertie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mini Crèche 't Boendertie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mini Crèche 't Boendertie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Mini Crèche ’t Boendertie

Bezoekers bekeken ook