Tollol Christelijke Kinderopvang

Tollol Christelijke Kinderopvang is een Kinderdagopvang gelegen aan Prins Johan Frisostraat 17 in Bunschoten-Spakenburg.

Christelijk Kinderdagverblijf Tollol is een kleinschalige kinderopvang met een veilige buitenspeelplaats. Er is ruimte voor maximaal 40 kinderen tussen 0-4 jaar, verdeeld over 4 groepen. Het Tollol-team bestaat uit vaste gediplomeerde medewerkers met ervaring in de kinderopvang. De opvang is het hele jaar door open, behalve op nationale feestdagen. Ze werken met het Taalprogramma met de KIKI-beer en bieden vaste en flexibele dagopvang. Het doel is om elk kind zich veilig en geborgen te laten voelen en zich te laten ontwikkelen. De opvang staat voor rust, reinheid en regelmaat en draagt de christelijke identiteit uit. Elk kind is welkom ongeacht achtergrond en/of geloof.

Meer informatie over Tollol Christelijke Kinderopvang in Bunschoten-Spakenburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Bunschoten-Spakenburg? Bij Tollol Christelijke Kinderopvang kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Tollol Christelijke Kinderopvang geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Tollol Christelijke Kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Prins Johan Frisostraat 17 in Bunschoten-Spakenburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Bunschoten-Spakenburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Tollol Christelijke Kinderopvang in Bunschoten-Spakenburg

Wil je weten wat Tollol Christelijke Kinderopvang te bieden heeft? Bekijk dan de website van Tollol Christelijke Kinderopvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tollol Christelijke Kinderopvang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tollol Christelijke Kinderopvang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Tollol Christelijke Kinderopvang

Bezoekers bekeken ook