Kinderopvang De Boomhut Amerongen

Kinderopvang De Boomhut Amerongen is een Kinderopvangbureau gelegen aan Burgemeester W. Martenslaan 29 C/D in Amerongen.

Bij De Boomhut is er altijd iets speciaals te doen voor kinderen. De kinderopvang streeft ernaar om kinderen een beschermde huiselijke omgeving te bieden waarin ze kunnen spelen en zich ontwikkelen. Ze bieden dagopvang aan voor kinderen van 8 weken tot 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Daarnaast hebben ze ook een peuterspeelgroep waar kinderen spelenderwijs kunnen leren en zich kunnen ontwikkelen. Tijdens de schoolvakanties is er ook vakantieopvang beschikbaar. De Boomhut wordt gewaardeerd door ouders vanwege het enthousiaste en zorgzame personeel. De openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 7:00 tot 18:00 uur en in het weekend en op officiële feestdagen is de opvang gesloten. Het contactadres is Burg. W. Martenslaan 29 C en D in Amerongen en het telefoonnummer is 0343 - 450110.

Meer informatie over Kinderopvang De Boomhut Amerongen in Amerongen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Amerongen? Bij Kinderopvang De Boomhut Amerongen kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang De Boomhut Amerongen geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang De Boomhut Amerongen is een Kinderopvang gelegen aan Burgemeester W. Martenslaan 29 C/D in Amerongen. Ideaal dus als je in de omgeving van Amerongen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang De Boomhut Amerongen in Amerongen

Wil je weten wat Kinderopvang De Boomhut Amerongen te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang De Boomhut Amerongen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang De Boomhut Amerongen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang De Boomhut Amerongen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvangbureau op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang De Boomhut Amerongen

Bezoekers bekeken ook