Kinderdagverblijf De Spiegel

Kinderdagverblijf De Spiegel is een Kinderopvang gelegen aan Brikstraat 6 in Zaandam.

De tekst beschrijft de locatie en werkwijze van kinderdagverblijf en peuterspelen De Spiegel in Zaandam. De locatie bevindt zich in basisschool De Spiegel en heeft een eigen speelzaal, kindcentrum en omheinde buitenspeelplaats. Het team heeft een sterke band met ouders en kinderen en streeft naar een huiselijke sfeer. De locatiemanager, Marit, heeft ruime ervaring in de kinderopvang en werkt samen met een enthousiast team. De kinderen kunnen zowel binnen als buiten spelen en er is een pedagogisch beleid dat specifiek voor deze locatie is uitgewerkt. Ouders zijn tevreden over de opvang en er worden positieve ervaringen gedeeld. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07:15 tot 18:15. Het kinderdagverblijf biedt ook informatie over werken bij TintelTuin en beantwoordt veelgestelde vragen.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Spiegel in Zaandam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Zaandam? Bij Kinderdagverblijf De Spiegel kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Spiegel geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Spiegel is een Kinderopvang gelegen aan Brikstraat 6 in Zaandam. Ideaal dus als je in de omgeving van Zaandam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Spiegel in Zaandam

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Spiegel te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Spiegel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Spiegel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Spiegel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Spiegel

Bezoekers bekeken ook