Kinderdagverblijf Ukkielukkie

Kinderdagverblijf Ukkielukkie is een Kinderopvang gelegen aan Schoolstraat 14a in Rosmalen.

UkkieLukkie is een kleinschalig kinderdagverblijf in Rosmalen, opgericht door Erna Makkinga. Ze bieden opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Daarnaast hebben ze ook een peuterarrangement gestart, waarin maximaal 8 peuters tussen 2,5 en 4 jaar worden opgevangen. De activiteiten in het peuterarrangement zijn gericht op de peuterleeftijd en op een goede voorbereiding op de basisschool. UkkieLukkie kiest bewust voor een kleine groep om elk kind de nodige aandacht te kunnen geven. De kinderen komen 's ochtends tussen 7.30 uur en 9.00 uur binnen en kunnen hun eigen spulletjes meenemen. Er zijn al snel vriendschappen tussen de kinderen. De baby's worden overgenomen door de medewerkers en worden even in de box of wipstoeltje gelegd.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Ukkielukkie in Rosmalen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Rosmalen? Bij Kinderdagverblijf Ukkielukkie kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Ukkielukkie geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Ukkielukkie is een Kinderopvang gelegen aan Schoolstraat 14a in Rosmalen. Ideaal dus als je in de omgeving van Rosmalen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Ukkielukkie in Rosmalen

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Ukkielukkie te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Ukkielukkie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Ukkielukkie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Ukkielukkie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Ukkielukkie

Bezoekers bekeken ook