Kinderdagverblijf Klein Draekesteijn

Kinderdagverblijf Klein Draekesteijn is een Kinderopvang gelegen aan Koninginneweg 51 in Hilversum.

Kinderdagverblijf Klein Draekesteijn is gevestigd in een historisch gebouw in Hilversum en biedt al sinds 1906 kinderopvang aan. Het kinderdagverblijf heeft momenteel 1 babygroep en 2 dreumes/peutergroepen. Het is bijzonder omdat het de eerste kinderbewaarplaats in Hilversum was. De manager van Klein Draekesteijn is Monique Vlug en de openingstijden zijn van 07.30 tot 18.30 uur. Het registratienummer van het kinderdagverblijf is 202741643. Voor informatie over sluitingsdagen kan er op een link worden geklikt.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Klein Draekesteijn in Hilversum

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Hilversum? Bij Kinderdagverblijf Klein Draekesteijn kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Klein Draekesteijn geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Klein Draekesteijn is een Kinderopvang gelegen aan Koninginneweg 51 in Hilversum. Ideaal dus als je in de omgeving van Hilversum je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Klein Draekesteijn in Hilversum

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Klein Draekesteijn te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Klein Draekesteijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Klein Draekesteijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Klein Draekesteijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Klein Draekesteijn

Bezoekers bekeken ook