Kinderopvang Baboe

Kinderopvang Baboe is een Kinderopvang gelegen aan Munnikenland 6J in Sleeuwijk.

Kinderopvang Baboe in Sleeuwijk biedt liefdevolle opvang in een huiselijke sfeer voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De opvang is goedgekeurd door de GGD. Er wordt gekozen voor gastouderopvang, waarbij er kleine vaste groepjes zijn en kinderen altijd hetzelfde vertrouwde gezicht zien. Er is persoonlijke aandacht en ouders hebben recht op belastingteruggave. De opvang biedt een veilige, knusse en huiselijke sfeer en er wordt aandacht besteed aan de ontwikkeling van de kinderen. De openingstijden zijn op maandag, donderdag en vrijdag van 7.00 uur tot 18.00 uur. Het telefoonnummer van Kinderopvang Baboe is 06-20198739. De website heeft nog niet up-to-date foto's vanwege recente verhuizing, maar hier wordt aan gewerkt.

Meer informatie over Kinderopvang Baboe in Sleeuwijk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Sleeuwijk? Bij Kinderopvang Baboe kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Baboe geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Baboe is een Kinderopvang gelegen aan Munnikenland 6J in Sleeuwijk. Ideaal dus als je in de omgeving van Sleeuwijk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Baboe in Sleeuwijk

Wil je weten wat Kinderopvang Baboe te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Baboe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Baboe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Baboe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Baboe

Bezoekers bekeken ook