CompaNanny Kleverpark

CompaNanny Kleverpark is een Kinderopvang gelegen aan Tetterodestraat 109 in Haarlem.

CompaNanny Kleverpark is gevestigd in een karakteristiek pand in Haarlem en biedt kinderdagverblijf aan kinderen van 0 tot 4 jaar. De vestiging heeft een ruime tuin waar kinderen veilig buiten kunnen spelen. Geïnteresseerden kunnen een rondleiding aanvragen om een volledig beeld te krijgen van de vestiging. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur. De tarieven zijn afhankelijk van het aantal dagen opvang en of er recht is op kinderopvangtoeslag. Het LRK nummer is nodig voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag en het GGD-inspectierapport is beschikbaar om te controleren of de vestiging voldoet aan de wet- en regelgeving.

Meer informatie over CompaNanny Kleverpark in Haarlem

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Haarlem? Bij CompaNanny Kleverpark kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij CompaNanny Kleverpark geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

CompaNanny Kleverpark is een Kinderopvang gelegen aan Tetterodestraat 109 in Haarlem. Ideaal dus als je in de omgeving van Haarlem je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

CompaNanny Kleverpark in Haarlem

Wil je weten wat CompaNanny Kleverpark te bieden heeft? Bekijk dan de website van CompaNanny Kleverpark of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CompaNanny Kleverpark? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CompaNanny Kleverpark het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. CompaNanny Kleverpark

Bezoekers bekeken ook