Partou 't Speelhofje

Partou 't Speelhofje is een Kinderopvang gelegen aan Invaltij 17 in Noordwijk.

Deze website is beschikbaar in het Engels en Nederlands. Als uw browser taal anders is, kunt u hulp krijgen in uw eigen taal via de livechat. Ze bieden peuteropvang aan in 't Speelhofje in Noordwijk aan Zee. Ze hebben een ruimte in basisschool Hoffenne Vierboet. Elke dag bieden ze spel en uitdaging aan peuters en gaan ze naar buiten om te spelen. De peutergroep heeft plaats voor maximaal 16 kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 12:15 uur. Er is gratis parkeergelegenheid in de buurt. Er is een GGD-rapport beschikbaar en het pedagogisch beleid kan worden gelezen. De kosten van de peuteropvang zijn afhankelijk van de persoonlijke situatie. De locatie valt onder Smallsteps B.V. en inschrijving is mogelijk.

Meer informatie over Partou 't Speelhofje in Noordwijk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Noordwijk? Bij Partou 't Speelhofje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou 't Speelhofje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou 't Speelhofje is een Kinderopvang gelegen aan Invaltij 17 in Noordwijk. Ideaal dus als je in de omgeving van Noordwijk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou 't Speelhofje in Noordwijk

Wil je weten wat Partou 't Speelhofje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou 't Speelhofje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou 't Speelhofje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou 't Speelhofje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou ’t Speelhofje

Bezoekers bekeken ook