Kinderdagverblijf 't Olefantje Weerdsingel

Kinderdagverblijf 't Olefantje Weerdsingel is een Kleuterschool gelegen aan Weerdsingel Oostzijde 24 in Utrecht.

De kinderopvang in hartje Utrecht, genaamd Kinderopvang het Stoerwoud, bestaat uit verschillende locaties. Het kinderdagverblijf aan de Weersingel is gevestigd in een knus herenhuis en heeft drie groepen voor baby's, dreumesen en peuters. Daarnaast zijn er ook vestigingen aan de Nieuwegracht, waar een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang te vinden zijn. Deze vestigingen hebben vanaf 1 januari 2023 een duurzaam groen jasje aangetrokken en gaan verder onder de naam Kinderopvang het Stoerwoud.

Meer informatie over Kinderdagverblijf 't Olefantje Weerdsingel in Utrecht

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Utrecht? Bij Kinderdagverblijf 't Olefantje Weerdsingel kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf 't Olefantje Weerdsingel geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf 't Olefantje Weerdsingel is een Kinderopvang gelegen aan Weerdsingel Oostzijde 24 in Utrecht. Ideaal dus als je in de omgeving van Utrecht je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf 't Olefantje Weerdsingel in Utrecht

Wil je weten wat Kinderdagverblijf 't Olefantje Weerdsingel te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf 't Olefantje Weerdsingel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf 't Olefantje Weerdsingel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf 't Olefantje Weerdsingel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf ’t Olefantje Weerdsingel

Bezoekers bekeken ook