Kinderdagverblijf Tijd4Kids

Kinderdagverblijf Tijd4Kids is een Kinderopvang gelegen aan Klokkenlaan 1111 in s-Hertogenbosch.

Bij Tijd4Kids is je kind welkom op het kinderdagverblijf, waar baby's en peuters samen spelen in een verticale groep. Er worden leuke activiteiten georganiseerd om spelenderwijs te ontwikkelen. Een groepje peuters gaat wekelijks op bezoek bij de bewoners van Vivent De Hooghe Clock om samen te puzzelen, knutselen en soms een feestje te vieren. In de wijk Den Bosch Noord werkt Tijd4Kids samen met Kindcentrum De Haren en Kindcentrum De Duizendpoot. Ze ondernemen activiteiten samen en vieren vakanties gezellig samen. Het kinderdagverblijf ligt centraal tussen de wijken De Rompert en De Hambaken en er is een fantastische buitenruimte om te ontdekken. Tijd4Kids zorgt voor een kleinschalige, gezellige en veilige omgeving waar pedagogisch medewerkers elke stap in de ontwikkeling begeleiden. Er zijn twee verticale groepen voor kinderen van 0-4 jaar.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Tijd4Kids in s-Hertogenbosch

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van s-Hertogenbosch? Bij Kinderdagverblijf Tijd4Kids kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Tijd4Kids geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Tijd4Kids is een Kinderopvang gelegen aan Klokkenlaan 1111 in s-Hertogenbosch. Ideaal dus als je in de omgeving van s-Hertogenbosch je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Tijd4Kids in s-Hertogenbosch

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Tijd4Kids te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Tijd4Kids of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Tijd4Kids? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Tijd4Kids het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Tijd4Kids

Bezoekers bekeken ook