Humankind - Kinderdagverblijf Paradijs

Humankind - Kinderdagverblijf Paradijs is een Kinderopvang gelegen aan Paradijslaan 14-16 in Eindhoven.

Kinderdagverblijf Paradijs is een vertrouwd adres voor kinderen in Eindhoven. Ze bieden een huiselijke sfeer waar kinderen zichzelf kunnen zijn en allerlei activiteiten kunnen doen. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30 uur. Het adres is Paradijslaan 14-16 in Eindhoven. Er is ook buitenschoolse opvang beschikbaar voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Het team van Paradijs bestaat uit vertrouwde gezichten die elke dag hun best doen om de kinderen een geweldige dag te bezorgen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Regiokantoor Zuid-Oost voor meer informatie of persoonlijk advies. Kinderdagverblijf Paradijs maakt deel uit van Humankind, de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland.

Meer informatie over Humankind - Kinderdagverblijf Paradijs in Eindhoven

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Eindhoven? Bij Humankind - Kinderdagverblijf Paradijs kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Humankind - Kinderdagverblijf Paradijs geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Humankind - Kinderdagverblijf Paradijs is een Kinderopvang gelegen aan Paradijslaan 14-16 in Eindhoven. Ideaal dus als je in de omgeving van Eindhoven je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Humankind - Kinderdagverblijf Paradijs in Eindhoven

Wil je weten wat Humankind - Kinderdagverblijf Paradijs te bieden heeft? Bekijk dan de website van Humankind - Kinderdagverblijf Paradijs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Kinderdagverblijf Paradijs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Kinderdagverblijf Paradijs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Humankind – Kinderdagverblijf Paradijs

Bezoekers bekeken ook